Serveis

Serveis


Procés de Compravenda.

Proceso de Compraventa.

CAD Real State acompanya al comprador i a la propietat, segons sigui el cas, en el procés de compravenda, tant en la qüestió d’identificar els requisits i estructura legal per procedir amb la transacció immobiliària així com identificar les diferents opcions jurídiques i implicacions fiscals de la compravenda, donem suport als assessors jurídics de les parts i, si escau, aportem experts legals i assessors fiscals de contrastada experiència que puguin intervenir en l’operació.


Valoració de propietats:

Valoració de propietats:

CAD Real State efectúa una valoración de mercado de la propiedad objeto de venta. Analizamos la zona donde se ubica el inmueble e indicamos el precio más razonable para vender la propiedad. Cada propiedad es única y cada precio debe reflejar dicha realidad.
Analizamos las ventajas que tiene el Inmueble. Preparamos y consensuamos con la propiedad las medidas más idóneas para su comercialización.Reformes i projectes

Reformas y proyectos

El que ajuda a vendre la seva propietat és mostrar a tot comprador com pot quedar l’habitatge després d’un procés de reforma. CAD Real State ajuda a a el futur comprador a imaginar com pot quedar l’habitatge segons els seus interessos, podent-li aconsellar com dissenyar un projecte de reforma parcial o total.